Actuele en correcte informatie

Pocket-IT streeft naar actuele en correcte informatie op deze website. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd incorrect en/of incompleet is. U kunt dan ook géén rechten ontlenen aan de informatie op onze website. Pocket-IT aanvaardt in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op deze website. Komt u iets tegen dat niet correct of verouderd is? We stellen het op prijs als u ons dat laat weten.

E-mailgebruik

Alle informatie, die u ons doorgeeft, behandelt Pocket-IT vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruikt Pocket-IT uitsluitend waarvoor u deze heeft doorgegeven. Pocket-IT behandelt uw e-mail vertrouwelijk, maar sluit niet helemaal uit dat een e-mail door derden ingezien wordt.

Pocket-IT probeert om e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres info@pocket-it.nl binnenkomen, binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website soms ook websites bezoeken die niet van Pocket-IT zijn. De Pocket-IT heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.