Retourbeleid

Items gekocht bij Pocket-IT kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kunt u de producten proberen en beoordelen zoals u ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer u een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. U mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is.

Wanneer u er voor kiest producten te retourneren, vragen we u dit vooraf te melden door het retourformulier op onze website in te vullen of onderstaand herroepingsmodel te gebruiken. U kunt ons ook op de hoogte stellen door een email te sturen naar: webshop@pocket-it.nl. Houd er rekening mee dat u producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

Verwerking van uw retour

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening, en bedragen maximaal 7,50.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden

De volgende type artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

  • Bij aankoop als bedrijf (B2B-contract)
  • Producten die verzegeld worden geleverd en die niet kunnen worden geretourneerd met een aangebroken zegel
  • Diensten die met toestemming van de koper zijn gestart. zoals: bijv. abonnementen en online diensten

Digitaal retour aanmelden

Het aanmelden van retour(en) kan bij Pocket-IT ook online. Vul het onderstaande formulier hiervoor in.